logo dream league soccer, dream league soccer kits, kit dream league soccer, 512x512 kits logo,

Malaysia Kits Custom 2016 - Dream League Soccer and FTS15

Ini adalah gambaran awal jersi Nike terbaharu Malaysia melalui khabar angin yang tersebar. Jika benar jersi ini akan dikeluarkan memang jersi baru team Malaysia 2016 memang gempak, aku pun nak sambar sehelai.

Namum ia masih belum lagi rasmi jadi jom kita guna dahulu jersi Malaysia ini untuk team kita dalam game Dream League Soccer 2016 (DSL2016). Untuk jersi penjaga gol masih belum ada gambaran awal, jadi saya akan update apabila ada keluaran rasmi nanti.

Malaysia Kits 2016 - Dream League Soccer and FTS15

Rekaan jersi terbaru keluaran Nike ini sudah digunakan oleh pasukan yang berada dibawah Nike dalam Euro Cup 2016 yang lalu dengan menggunakan template Vapour dengan teknologi aeroswift.

Untuk jersi tuan rumah (Home), kombinasi warna hitam dan kuning sememangnya menjadi warna tradisi bagi pasukan Malaysia.

Bagi jersi pelawat (away) pula ada mungkin ada sedikit kelainan dengan menjadikan warna putih sebagai warna teras dan biru gelap (navy) pada bahu dengan kemasan garisan merah pada bahagian sisi.

Ketika era 80-an jersi pelawat Malaysia pernah menggunakan warna putih dan biru.

Malaysia Home Kits 2016

URL : http://i.imgur.com/wP7328o.png

Malaysia Kits 2016 - Dream League Soccer and FTS15


Malaysia Away Kits 2016

URL : http://i.imgur.com/p728OLc.png

Malaysia Kits 2016 - Dream League Soccer and FTS15


Malaysia Golakeeper Home Kits 2016

URL : http://i.imgur.com/TSCKY2C.png

Malaysia Kits 2016 - Dream League Soccer and FTS15


Malaysia Golakeeper Home Kits 2016

URL : http://i.imgur.com/ej1N87D.png

Malaysia Kits 2016 - Dream League Soccer and FTS15
21 Komen untuk "Malaysia Kits Custom 2016 - Dream League Soccer and FTS15"

Tolong buat jersi Kelantan 2012 umbro...

Boley buat jersey abstrax jingga me bos? & Bailey update logo baru Malaysia?

Bos..mahu mnta tolong bwt jersi Sabah fa

Indonesia kits 2016 ==> http://www.kuchalana.com/2016/10/indonesia-2016-kits-dream-league-soccer.html

Bro.. Boleh buat kit fr lion xii or Singapore..?

Terbaekk lah Kuchalana .. Saya bagi 5 star

This comment has been removed by the author. - Hapus

Bos buat logo malaysia hok baru

tuan.. boleh bagi link utk jersey selangor yang terbaru tak utk tahun 2017..TQ

Please,i want egypt kits and logo ,thanks

tolong buat kit malaysia untuk saya

Sabah kit for dream league 2017 please,!

Sabah kit for dream league 2017 please,!

bro kit sabah xde org yg buat..
org ni x dpt nk curi
kit2 yg ada dlm ni semua org buat cuma di tamba
by kucurikitorgbuat jer

sorry sikit brader...semua kits dalam ni aku buat sendiri...sebab tu aku malas buat semua team sebab nanti akan ada orang copy paste kits aku...aku pun dah fedup dengan orang kita sendiri yang tak reti hargai jasa orang...dah la cilok kits lepas tu dia buh dia punya watermark...

 
Copyright © 2017 Kuchalana - All Rights Reserved
About Us | Contact Us | Privacy Policy |
Template By Catatan Info | Re-Design By : Kuchalana