dream league soccer kits, kit dream league soccer, logo dream league soccer, 512x512 kits logo,

PES 2016 Euro 2016 Kit v.5.1 [Downloads]

Keep support me to make great Dream League Soccer Kits. Stop copy and paste!
PES 2016 Euro 2016 Kit v.5.1 [Downloads]


Kits khas untuk pemain tegar PES 2016 (PC) kini anda boleh bermain dalam mode edisi Euro 2016. Anda boleh donwload dan install.

Untuk Playstation aku tengah usahakan untuk mencari patch dia. Lagipun aku memang main PES guna PC je.

Walaupun ramai orang cakap kualiti dekat PC 'hancur' tapi bagi kau okey la daripada takde langsung, takde lah kempunan aku nak main PES ni kan.

Sekarang ni demam Euro 2016 sudah semakin hangat dan nak sampai kemuncak. Jadi aku rasa ramai juga kaki PES2016 ni nak ambil feel dengan gunakan jersi (kits) team kesayangan dalam PES kan. jadi korang boleh download dekat bawah ni.

Antara Kits pasukan yang tersedia adalah seperti berikut : -
  1. England (All Kit) 
  2. France (All Kit)
  3. Portuguese (All Kit)
  4. Czech (All Kit)
  5. Spain (All Kit)
  6. Switzerland (All Kit)
  7. Croatia (All Kit)
  8. Poland (All Kit)
  9. Turkey (All Kit)
  10. Austria (All Kit)
  11. Iceland (All Kit)
  12. Germany (All Kit)
  13. Italian (All Kit)
  14. Nothern Ireland (All Kit)
  15. Romania (All Kit)
  16. Slovakia (All Kit)
  17. Ukraine (All Kit)
  18. Belgium (All Kit)
  19.  Wales (All Kit)
  20. Russia (All Kit)
  21. Sweden (All Kit)
  22. Albania (All Kit)
  23. Ireland (All Kit)
  24. Netherlands (All Kit)..pun ada..hehehe
For use the kit :
Put the euro16.CPK in your download folder and edit dpfilelist with DpFileListGenerator



Kits by MT Games & NEMNJABRP & Konami & MRI_20 & Cofi_Delija

Font & Numbers Nike Euro 2016 by MT Games

Make BY MT GAMES 1991

MT SOFTWARES GROUP

DISCLAIMER : The information contained on https://www.kuchalana.com website (the "Service") is for general information purposes only.

Kuchalana assumes no responsibility for errors or omissions in the contents on the Service.

All stuff on this blog is a non-commercial purpose.

0 Komen untuk "PES 2016 Euro 2016 Kit v.5.1 [Downloads]"

 
Copyright © 2017 Kuchalana - All Rights Reserved |
About Us | Contact Us | Privacy Policy | Disclaimer
Template By: Catatan Info Re-Design By: Kuchalana