dream league soccer kits, kit dream league soccer, logo dream league soccer, 512x512 kits logo,

Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo & FTS15

Keep support me to make great Dream League Soccer Kits. Stop copy and paste!
Mungkin ramai yang tercari-cari kits atau jersi terkini untuk pasukan Kelantan dalam Dream League Soccer 2016 dan FTS15. Jadi aku telah ambil langkah untuk edit semula kits/jersi khas untuk Kelantan sahaja.

Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo

Walaupun jersi ini masih belum lengkap, sebab ado satu lagi jersi baru yang Kelate gunakan dalam saingan Piala Malaysia 2016.

Abe raso comey kakloh doh ni kalu adik kakok nok buh dalam game DSL16 tuh. Baru sedak nok nukat kedai kopi buko game DSL16 boleh tunjuk ko saing-saing. Ko guano? Hilir key tuh.

Tapi Abe sengaja tak buat jersi serupo 100%...sebab Abe malas..hahaha

Terima kasih kepada mereka yang sudi gunakan kits hok Abe edit, dan jika ada apa-apa masalah berkaitan kits dan logo sila contact balik untuk Abe ejas kok2 mano pun.

Anda cuma perlu copy & paste url link yang telah disediakan.

Kelantan Dream League Soccer 2016 / FTS15 - Kits And Logo

Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo

https://i.imgsafe.org/4b7db2fce4.png



Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo & FTS15

https://i.imgsafe.org/4b7da2a28e.png



Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo & FTS15

https://i.imgsafe.org/4b7d9ee8f3.png



Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo & FTS15

https://i.imgsafe.org/4b7dcef2e7.png


Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo - piala malaysia

https://i.imgsafe.org/8bf83c676a.png


Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo & FTS15

https://i.imgsafe.org/4b7daae7d6.png



https://i.imgsafe.org/4b1fac872b.png

Cara Import/Tukar Custom Kit & Logo Dream League Soccer 2016

Buat mereka yang masih baru nak berjinak-jinak main game ni, dan tak tahu nok setting jersi/kits. Cuba tengok langkah-langkahnya dalam video dibawah.


Lepas ni ado lagi sapo-sapo tanyo lagu mano nok tukar kits Abe tey alik kekok.

Untuk kits Dream League Soccer 2016 bagi pasukan-pasukan lain, anda boleh pergi ke entri sebelum ini iaitu :

DISCLAIMER : The information contained on https://www.kuchalana.com website (the "Service") is for general information purposes only.

Kuchalana assumes no responsibility for errors or omissions in the contents on the Service.

All stuff on this blog is a non-commercial purpose.

1 Komen untuk "Kelantan Dream League Soccer 2016 Kits And Logo & FTS15"

 
Copyright © 2017 Kuchalana - All Rights Reserved |
About Us | Contact Us | Privacy Policy | Disclaimer
Template By: Catatan Info Re-Design By: Kuchalana